Böbek Eriten Bu Karışımdan Yemelisiniz..





BU KARIŞIMI YİYENLER GÖBEK ERİTİYOR...

Göbekteki yağlardan kurtulmak isteyenler, doğal çözüm yollarından faydalanıyor. 3 baharatla hazırlanan karışım, yağ yakmaya yardımcı oluyor.

GÖBEK ERİTEN KÜR NASIL YAPILIR?



Bir kase yoğurda hepsinden birer çay kaşığı olmak üzere toz zerdeçal, toz tarçın ve toz zencefil ekleyip iyice karıştırın.

Haftada 2 kez, gece uyumadan 3-4 saat önce bu karışımı yiyin. Üzerine 3-4 bardak su için.

KÜRÜN SAĞLIĞA FAYDALARI NELERDİR?Zencefil, sindirim sistemine çok yararlıdır. Özellikle karın şişkinliği veya kabızlık olanlarda rahatlama sağlar.

YOĞURT YAĞDAN KİLO VERDİRİR Mİ?Kilo verirken, kötü yağdan kaybetmek çok önemlidir. Kasları korumak, kalıcı kilo kaybı açısından değer taşır. Araştırmalar ve deneyenler gösteriyor ki yoğurt yiyenler, kilo verirken kaslarını korumayı başarıyorlar. Vücutlarındaki fazla yağları erittikleri için zayıflıyorlar.

ADET SANCILARINI AZALTIR
Zencefili kaynatıp içmek, adet sancılarını azaltmaya yardımcı olur.Enfeksiyonlara karşı etkilidir: Zencefil, şişme enfeksiyon gibi durumlara karşı da etkilidir.

MİDE YANMASINI GİDERİR

Hazımsızlık, gastrit, mide yanması gibi sorunlarınız varsa, zencefili suda kaynatıp içebilirsiniz.

AĞRILARI DİNDİRİR

Zencefilin içindeki bazı maddeler, oldukça güçlü doğal bir ağrı kesici özelliği gösterir. Çeşitli ağrılara karşı kullanılabilir.

ALZHEİMER’A KARŞI BEYNİ KORUR


Yapılan araştırmalarda Alzheimer’ın başlıca nedenlerinden olan amiloid plak birikimini durduğu ya da var olan plakların yok olmasını sağladığı görülmüştür.

KANSER TEDAVİSİNDE FAYDALIDIR

Kanser tedavisinin etkisini arttırma potansiyeli vardır: Güney Dakota Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada zerdeçalla ön tedavi yapıldığında, kanser hücrelerinin kemoterapiden daha çok etkilendiği belirlenmiş.



Share on Google Plus

About Gültasarimcom

Misafirlerinizi Muhteşem Yemeklerinizle Etkileyin..

0 yorum :

Yorum Gönder